PasPartoe

Voorgerechten

  • Oesters Fines Claires n°2 / 6 st of 12 st
  • Oesters Fines Claires n°2 gegratineerd / 6 st of 12 st
  • Rundscarpaccio - parmesan - olijfolie - balsamico - rucola
  • Gamba's op de grill (3st) - rucola - pikant sausje - zongedroogde tomaat
  • Garnaalkroketten Maison 2 stuks - gefruite peterselie - citroen
  • Kalfszwezerikkroketten Maison 2 stuks - gefruite peterselie - tartare
  • Pomme moscovite: puree bintjes - zure room - Royal Belgian Caviar Oscietra 30gr
  • Kreeft op diverse wijzes
  • Kabeljauwhaasje Dijonaise - prei
  • Asperges gerookte zalm - witte wijnsaus - bieslook
  • Coquilles saffraansaus - groentenbrunoise
  • Asperges Gandaham - rucola - olijfolie - parmesan
  • Gebakken foie gras - portosaus
  • Tatin bladerdeeg - geitenkaas - tomaat
  • Rundscarpaccio - truffelmayo
  • Pasta coquilles - truffel - parmesan
  • Asperges grijze garnalen - dragonsaus